1η θέση στο Ευρωπαϊκό κύπελλο

 

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Άλλη μια σπουδαία διάκριση για τον Ποδηλατικό όμιλο Τρίπολης και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο καθώς η αθλήτρια μας Μηλάκη Ηρώ, με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας ως πιλότος Τάντεμ κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ποδηλασίας δρόμου ΑμεΑ που έγινε στην Πράγα της Τσεχίας τις προηγούμενες μέρες!!!!
Οι αθλητές μας κατάφεραν για άλλη μια φορά να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας επάξια και κέρδισαν 2 χρυσά μετάλλια, τόσο στην ατομική χρονομέτρηση όσο και στον αγώνα αντοχής!!! Χαρακτηριστικό του επιπέδου των αθλητριών μας είναι οτι πέρασαν τους μισούς άνδρες στην αντοχή σε μια πολύ τεχνική και δύσκολη διαδρομή κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Αρχηγός αποστολής ήταν ο προπονητής του σωματείου μας επίσης και ομοσπονδιακός προπονητής ποδηλασίας ΑμεΑ Βαρβεράκης Γιώργος.
Η Μηλάκη Αργυρώ με την Χατζηιωάννου Μαρία – κατηγορία Β τερμάτισαν: 1ες στην Ατομική Χρονομέτρηση 9,2χλμ. με χρόνο 15,02΄΄ ΚΑΙ 1ες στην αντοχή με χρόνο 1,19,32΄΄ και συνολικά 1η θέση στο Ευρωπαϊκό κύπελλο.
θέλουμε να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομοσπονδία (ΕΑΟμ ΑμεΑ) για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έδειξε σε αυτά τα παιδιά και όλους όσους, στήριξαν, και στηρίζουν τις προσπάθειές αυτές .
Επίσης οι αθλήτριες ευχαριστούν θερμά την εταιρεία Maglaris Bikes με τα ποδήλατα Fuji για τη στήριξη και τη βοήθεια τους και ειδικότερα τους Κυρίους Μάγκλαρη Γιάννη και Πιπέρη Δημήτρη για την αμέρηστη συμπαράσταση σε αυτή την προσπάθεια και πορεία.

 

Δημοσιεύθηκε στις 2013-09-28
Επιστροφή