Τρία αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο κέρδισαν οι αθλητές του Παναθλητικού Ομίλου Τρίπολης στο αγώνα δρόμου αντοχής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Οκτώβρη στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Στην κατηγορία των εφήβων ο Κολλάρας  κέρδισε το αργυρό μετάλλιο , όπως και η Συμνιώτη στην κατηγορία των κορασίδων. Στους παίδες το αχτύπητο δίδυμο Παντελέ-Λιαρόπουλου κατέκτησαν την δεύτερη και Τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ  5ος τερμάτισε ο Σκιτζής στους πανπαίδες

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ Π. Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι αθλητές του Π Ο Τρίπολης  σάρωσαν τις πρώτες θέσεις στο τοπικό πρωτάθλημα πίστας που έγινε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο το ΣΑΒΒΑΤΟ 5-9-2009.

Από τα δέκα αγωνίσματα που διεξήχθησαν δέκα χρυσά και εννέα αργυρά και δυο χάλκινα μετάλλια απέσπασε ο ΠΟΤ από το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 

Με χρυσό στο σιρκουί της Καλαμάτας ο διεθνής πιστέρ, Χάρης Καστραντάς του Παναθλητικού Ομίλου Τρίπολης
Το αργυρό κατάφερε να αποσπάσει ο Παντελές Παρασκευάς στο τελικό σπριντ  ενώ ο Θανάσης Τριάντος ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου δείχνοντας πάντα την ανοδική του πορεία.  

Τρίτη Πανελληνιονίκης η Συμνιώτη στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ

Χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η κορασίδα Συμνιώτη Σοφία του Παναθλητικού Ομίλου Τρίπολης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας , που διεξήχθει ,το Σαββατοκύριακο 17, 18 & 19 Ιουλίου στα Βέρροια Λακωνίας. Η Σοφία, είναι μια πολύ δυνατή αθλήτρια ,που  παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις της Πανελλήνιας κατάταξης τα τελευταία τρία χρόνια, τόσο στην ποδηλασία, όσο και στο Τρίαθλο .
 

ΠΕΜΠΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Ο ΚΑΣΤΡΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πέμπτη θέση στο Ομαδικό σπρίντ  έφερε ο Χάρης Καστραντάς του Παναθλητικού Ομίλου Τρίπολης,  στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας πίστας εφήβων, που διεξήχθη στην Λευκορωσία και ολοκληρώθηκε εχθές.  Η Ελληνική αποστολή ήταν από τις καλύτερες της διοργάνωσης, και κατάφερε να αποσπάσει ακόμα και τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης, με τον Καραγιώργο στο κέιριν.