Το Σάββατο 6 Ιουνίου θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το brever Τρίπολης.

Πριν συμπληρωθεί μια εβδομάδα από τη μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση της όγδοης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου ΑμεΑ που έγινε στις ΗΠΑ και που ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση της χώρας μας για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 η πιλότος του Τάντεμ και αθλήτρια του ποδηλατικού ομίλου Τρίπολης Μηλάκη Ηρώ επέστρεψε στην Ελλάδα και έδειξε τη δύναμή της και στην πίστα.

 

Με μεγάλες διακρίσεις όπως η δεύτερη θέση στο ομαδικό και η πρώτη θέση στο ατομικό του αγώνα «24ώρες» που διεξήχθη στο Σχινιά, επέστρεψε ο Παναθλητικός Όμιλος Τρίπολης! Ένας αγώνα που διεξήχθη για πρώτη φορά από την ΠΕΠΑ και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αλλά και διακρίσεις των υψηλού επιπέδου αθλητών του ΠΟΤρίπολης σε τέτοιου είδους αγώνες!

1η θέση για τον Νικήτα Φράγκο στην κατηγορία του Masters A

Την Κυριακή 29 Ιουνίου διοργανώθηκε από την Π.Ε.Π.Α. (Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών & Ερασιτεχνών) σε συνεργασία με τον Π.Ο.Κ. (Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας), ο αγώνας αντοχής 76χλμ με την ονομασία «4ος Γύρος Λίμνης Πλαστήρα».

 

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Άλλη μια σπουδαία διάκριση για τον Ποδηλατικό όμιλο Τρίπολης και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο καθώς η αθλήτρια μας Μηλάκη Ηρώ, με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας ως πιλότος Τάντεμ κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ποδηλασίας δρόμου ΑμεΑ που έγινε στην Πράγα της Τσεχίας τις προηγούμενες μέρες!!!!